Experter på nätverk, säkerhet och larm
Vi arbetar med att lösa datakommunikationsbehov hos våra kunder. Våra affärsområden omfattar datatjänster, nätverkslösningar via kabel (fiberoptik) och teletjänster. Exempel på det sista är IP-telefoni och säkerhet, (tex. kameraövervakning och inbrottslarm).

En IT-säkerhetslösning från oss kan innehålla allt från en enkel brandvägg till betydligt mer avancerade varianter bestående av installationer, antivirus, backup, UPS eller utbildning för drift.

Trygga lösningar inom tele, larm och data = mängder av nöjda kunder.
I teknikens framkant och med god service skapar vi effektiva lösningar inom tele, data, larm & säkerhet. Vi har funnits sedan 1991 och har sedan dess utvecklats till ett fullserviceföretag. I Piteå jobbar idag ett tjugotal medarbetare.

Nelabkoncernen - en 60-årig historia!
ComDaTe AB är en del av Nelabkoncernen som grundades 1948. 2008 firade vi vårt 60-årsjubileum. Koncernen har bolag inom flera verksamhetsområden, mer info på www.nelab.seNedan finner du ett urval av våra kunder
Företag
- Bredbandsbolaget
- Luleå Tekniska Universitet
- Setra Group
- Försvaret
- Esrange
- NCC
- Luftfartsverket
- Aurorum
- PiteBo
- LuleBo
- HSB
- SSAB
- Boden Energi
- Tele2
- Telia Mobile
- LKAB
- Pite Energi
- Skellefteå Kraft
Kommuner
- Piteå
- Boden
- Luleå
- Övertorneå
- Överkalix
- Storuman
- Arjeplog
- Kiruna
- Skellefteå
- Vansbro
- Kalix
- Jokkmokk
- Gällivare
- Haparanda
- Pajala
- Lycksele
- Sorsele
- Älvsbyn
" Flexibla och lyhörda "
Håkan Rosenqvist är nätverkstekniker med ansvar för nätverksinfrastruktur och datakommunikation på Luleå Tekniska Universitet. - ComDaTe bygger och underhåller våra fastighetsnät och levererar även aktiv utrustning till näten. Samarbetet med ComDaTe fungerar mycket bra. Speciellt imponerad är vi av deras flexibilitet och lättillgänglighet. Det går alltid snabbt och enkelt att få saker gjorda, det är mycket värdefullt för oss! ComDaTe levererar även telefonilösningar till universitetet. - På så sätt får vi samordningseffekter också. Totalt sett är vi mycket nöjda med ComDaTe!


COMDATE AB
TELEFON: 0911-232323
© 2006 COMDATE
E-MAIL: info@comdate.se